Lofarma

KUSH JEMI

LOFARMA ËSHTË FIRMË E SEKTORIT FARMAKOLOGJIK ITALIAN
e themeluar në Milano në vitin 1945 studion, prodhon dhe tregton imunoterapi përkatëse për trajtimin e sëmundjeve alergjike. Know how-i i pëvetësuar në vite dhe pasuria numërore e të rinjve të angazhuar kanë mundësuar realizimin e objektivave me rëndësi, dhe gjithashtu rritjen e këtij realiteti farmakologjik italian inovativ dhe me baza të konsoliduara.
LOFARMA ËSHTË NDËRKOMBËTARE:
Lofarma tani është realitet ndërkombëtar prezent në Gjermani, Portugali, Spanjë, Mbretëri të Bashkuar, Greqi, Bullgari, Hungari, Shqipëri, Kore e Jugut, Meksikë, Mongoli dhe Rusi.
LOFARMA SHPREH KËRKIM SHKENCOR DHE TEKNOLOGJI:
Disa linja prodhimesh kanë lindur nga angazhimi më intensiv në fushën e kërkimit dhe zhillimit shkencor falë përdorimit të teknologjive të përparuara me reparte të veçanta, si për shembull ai i Akarologjisë ku këpushat rriten dhe ushqehen me dietë të posaçme, unike e llojit të saj, e cila lejon prodhim kostant dhe cilësor duke respektuar Normat e Prodhimit të Mirë. Seritë e këpushave të prodhuara analizohen më pas nga laboratori e Kontrollit cilësor dhe ndahen në seri finale me qëllim diagnostikues dhe terapik.
Njohuritë e përvetësuara ndër vite i kanë mundësuar Lofarmës të prodhojë lloje imunoterapie të ndryshme kundra alergjisë, mbi 200 teste për diagnostikimin alergologjik dhe produkte të ndryshme për parandalimin e alergjive në trajtimin e patologjive specifike.
Teknologjia e alergjenikut në pluhur i ideuar nga Lofarma ka sjellë realizimin e alergoides monomerike carbamilato në kokrra, alergjen kimikisht i modifikuar për tu përdorur në trajtimin e formave alergjike.
Suksesi i arrirë më këtë ide, fillimisht në kokrra, ka mundësuar përdorimin e mëtejshëm të alergjenit monomerik karbamilato nëpërmjet pikash apo injeksionesh për imunoterapinë speciale nën lëkurë.
PËR MË SHUMË TË DHËNA KONTAKTONI:
E-mail: luan.lekli@leklipharma.com